Månadens behandling

Har du bokat dagspa eller ett spapaket med övernattning hos oss en vardag och vill lyxa till det lite extra? Varje månad erbjuder vi en utvald behandling där du får 20% rabatt måndag till torsdag.

Vilken månad besöker du oss?

Boka en av våra utvalda behandlingar måndag–torsdag i den månad du besöker oss och få 20% rabatt på behandlingen.

Januari – Art Garden vitality

Du får en vitaliserande lerinpackning samt en hårbotten- och ansiktsmassage och avslutningsvis en mjuk spamassage på rygg och baksida ben.

60 min – Pris: 796:- måndag–torsdag i januari (ord. pris 995:-)

Februari – Art Garden Colorlift 

En revolutionerande behandling som ger ett snabbt och naturligt lyft, utan kirurgiska ingrepp. Inleds med rengöring, peeling och portömning följt av lymfdränage med glaskoppar. Därefter appliceras mask, serum och dagcreme. 

70 min – Pris: 796:- måndag–torsdag i februari (ord. pris 995:-)

Mars – Art Garden lotus aroma lyx

En underbar behandling för den stressade själen eller för dig som önskar total avslappning. Behandlingen inleds med en mjukgörande och närande ekologisk kroppsskrubb med bambu och lotusfrön. Behandlingen ökar cirkulationen och din hud blir silkeslen. 

Efter kroppsskrubben får du en rogivande och avslappnande aromamassage med varma ayurvediska oljor. Ej för gravida.

80 min – Pris: 900:- måndag–torsdag i mars (ord. pris 1125:-)

April – Art Garden detox

Behandlingen inleds med torrborstning följt av lerinpackning med en stimulerande och utrensande effekt. Avslutas med en ansiktsrengöring, peeling, vävnadsdränage samt mask och dagcreme.

När du väljer 90 minuter avslutas behandlingen med en skön helkroppsmassage (spamassage).

60 min – Pris: 796:- måndag–torsdag i april (ord. pris 995:-)
90 min – Pris: 1036:- måndag–torsdag i april (ord. pris 1295:-)

Maj – Art Garden Colorlift

En revolutionerande behandling som ger ett snabbt och naturligt lyft, utan kirurgiska ingrepp. Inleds med rengöring, peeling och portömning följt av lymfdränage med glaskoppar. Därefter appliceras mask, serum och dagcreme. 

70 min – Pris: 796:- måndag–torsdag i maj (ord. pris 995:-)

Juni – Art Garden lovely zen

Väljer du mellan ansiktsmassage och fotmassage har vi en skräddarsydd behandling. Vi börjar med ansiktet där du får lymfdränage samt ansikts- och dekolletagemassage. Det stimulerar lymfan samt flödet i ansikte, nacke och hårbotten. Vi fortsätter sedan med en hand- och fotmassage med rena eteriska och vegetabiliska oljor.

50 min – Pris: 580:- måndag–torsdag i juni (ord. pris 725:-)

Juli – Art Garden Lakshmi

Behandlingen inleds med en rengöring, peeling, tonic och ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken verkar får du en avslappnande halvkroppsmassage på kroppens framsida med vårt väldoftande floramassagesmör som är rogivande för kropp och sinne. Behandlingen avslutas med ansikts- och hårbottenmassage.

60 min – Pris: 700:- måndag–torsdag i juli (ord. pris 875:-)

Augusti – Mangosteen glow facial

En välgörande ansiktsbehandling som skräddarsys efter just din huds behov och tar hand om den från grunden. I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, peeling med jordgubbsextrakt, ånga och portömning, massage samt en lyxig ansiktsmask med jordgubbs- och rabarberextrakt. 

En inledande massage ingår i 90-minutersbehandlingen.

60 min – Pris: 876:- måndag–torsdag i augusti (ord. pris 1095:-)
90 min – Pris: 1196:- måndag–torsdag i augusti (ord. pris 1495:-)

September – Art Garden bambu relax

Avslappnande behandling som inleds med en närande ekologisk kroppsskrubb med lotus och bambufrön. Behandlingen ökar cirkulationen samt gör din hud silkeslen och återfuktad. Avslutas med en avslappnande halvkroppsmassage på kroppens baksida.

60 min – Pris: 740:- måndag–torsdag i september (ord. pris 925:-)

Oktober – Hotstone

En avstressande behandling som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Njut av en helkroppsmassage med varma, lena lavastenar och väldoftande oljor. 

Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.

70 min – Pris: 780:- måndag–torsdag i oktober (ord. pris 975:-)

November – Art Garden Wu Xing zensation

Denna behandling är vår ”signaturmassage”. En topp-till-tå-behandling som anpassas efter rådande årstid för att du ska komma i harmoni med naturens energier. Torrborstning med garshanavantar inleder behandlingen följt av en välgörande kroppsinpackning i lera.

Under tiden inpackningen verkar får ansiktet en djupgående behandling med fem olika lermasker. Slutligen får du en kinesisk ryggmassage med akupressur.

70 min – Pris: 840:- måndag–torsdag i november (ord. pris 1050:-)

December – Artic berry peel och firm treatment

Ansiktsbehandling med omedelbar effekt. En resultatinriktad ansiktsbehandling i tre steg som exfolierar och lyfter fram ny, fräsch hy, verkar anti-age och ger huden strålande lyster. I behandlingen ingår rengöring, ånga, effektiv peel med arktiska växter, bär och AHA-syror.

60 min – Pris: 876:- måndag–torsdag i december (ord. pris 1095:-)

Relaterad läsning:

Läs mer om våra behandlingar


Massagebehandling på Art Garden Spa

Wu Xing – De fem elementen

Wu Xing kan översättas till de fem elementen, vilka är eld, jord, metall, vatten och trä. Det är dessa fem element som används för att beskriva den fysiska världen. På Art Garden Spa har vi två signaturbehandlingar som är baserade på Wu Xing, en ansiktsbehandling och en helkroppsbehandling.
Colorlift ansiktsbehandling på Art Garden Spa i Göteborg

Colorlift-behandling

Colorlift är en revolutionerande behandling som ger ett naturligt lyft, utan kirurgiska ingrepp. Här kombineras avancerad teknologi med kinesisk läkekonst och färgterapi som tillsammans motverkar hudens åldrande, förbättrar spänsten, reducerar rynkor, dämpar svullnader och mörkar ringar runt ögonen.
Relaterade erbjudanden:

Njuta halvdag

Från 395:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll.
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunchbuffé och Art Garden Spa med aktivitetspass båda dagarna.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.