Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Där tiden stannar en stund

LUGN OCH RO blandat med stunder av intensiv energi. Precis som naturen, har kroppen och själen sin egen rytm. På Art Garden Spa finner du flera sköna och rogivande oaser för avkoppling och vila. Varje rum har fått namn efter årstiderna eller de fem elementen. Tanken är att du ska följa din egen rytm och välja det som passar dig för stunden. Följ årstiderna och låt den rogivande miljön göra underverk för både ditt inre och yttre. Här är det tillåtet att stanna upp och bara vara.
1
I övre loungen finner du en skön plats med mycket ljus och rymd, där du kan koppla av med frukt eller en kopp te, medan du blickar ut över västerhavet.
Bristen på dagsljus under hösten och vintern kan orsaka trötthet hos många. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas på.
Här kan du varva ner och njuta av havsutsikten, vila en stund före eller efter din spa-upplevelse. Du kan även låta dig inspireras av en härlig bok framför brasan.
Här i mörkerterapirummet är vår önskan att du i motsats till ljusterapirummet skall få möjlighet att finna kraft och balans i det rogivande mörkret. Här finns åtta vattensängar som håller ca 33°C.
I vårt Orangeri inspireras du av dofter och synintryck från vår flora av trädgårdsväxter och örter. Slå dig ner med en vacker trädgårdsbok och låt tankarna sväva iväg.
Vår, sommar och höst kan du sjunka ner i våra bekväma solstolar och känna vinden från det öppna Västerhavet. Från klipporna porlar vattnet ner i naturdammen bredvid.