Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Medlemskap på Art Garden Spa

Som medlem på Art Garden Spa kan njuta av inomhus- och utomhusbastu, varma och kalla källor, ljus- och mörkerterapi samt tvagning. Du har även gratis tillgång till alla aktivitetspass och vårt gym med lättanvända maskiner från Techno Gym.

Vi har en härlig solterass, ett grönskande orangeri, sköna krypin för avslappning och välgörande behandlingar med fokus på bara dig! Som medlem får du 25% rabatt vid bokning av behandling samma dag, (i mån av plats). 

MEDLEMSKAP

Arken Rise & Shine – vardagar 7–13

Som Rise & Shine-medlem njuter du av hela Art Garden Spa inklusive aktiviteter, på vardagar kl. 7–13. Ej under helger.

12 månader – 575kr/mån + startavgift 495kr

Arken All Day – mån–tors 7–21 och fre 7–14

Som Arken All Day-medlem har du tillgång till hela Art Garden Spa inklusive aktiviteter och mycket mer. Gäller måndag–torsdag kl. 7–21 och fredag 7–14. Ej under helger.

12 månader – 675 kr/mån + startavgift 495kr
3 månader – 995 kr/ mån + startavgift 495kr 

Medlemskorten är personliga och kan frysas max tre månader/år, till en kostnad på 100 kr/månad. Frysning och uppsägning av kort ska ske senast den 15:e, månaden innan frysningen eller uppsägningen ska träda i kraft.

När du blir medlem får du en badrock och badtofflor. Tänk på att använda dessa när du är på Art Garden Spa. Önskar du hyra badrock på plats är det möjligt för 65 kr. (Denna kostnad har tillkommit för att minska vår miljöbelastning vid tvätt och transporter då vi är en svanenmärkt anläggning). 

Registrering av medlemskap går att göra måndag–torsdag.

MEDLEMSFÖRMÅNER

  • 25% rabatt vid bokning av behandling (gäller samma dag och i mån av plats).
  • Du kan köpa ett gästkort (klippkort 10 ggr) för 1950 kr. Gästkortet är personligt och gäller för en medföljande gäst/tillfälle. Bokning krävs för medföljande gäst på tel: 031-726 25 08.
  • Rabatt på föreläsningar och event. 
  • 20% rabatt på frukost, lunch, á la carte och söndagsbrunch, vid förbokning.
  • Ta med ditt/dina barn på spa för 185:-/barn (ord. pris 250:-/barn). Medföljande barn måste förbokas på tel: 031-726 25 08. Obs! Gäller endast då vi har barn på spa under delar av skollov. Läs mer under Barn på spa om vilka dagar det gäller.

Tillgång till Asia Spa i Varberg

  • Du som har årskort får fri entré till Asia Spa i Varberg. Gäller en halvdag i mån av plats, måndag-fredag förmiddag. (Max 10 besök/halvår). 
  • Har du ett 3-månaderskort betalar du 195:-/besök. 
  • Medföljande vän till medlem kan boka spaentré för 395:-/halvdag. 
  • Du har även rabatt på spännande föreläsningar och event på Asia Spa.

Spaentré på Asia Spa kan bokas tidigast en vecka innan på tel: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com.

Mobilfritt spa

Vi har helt mobilfritt för våra gäster med undantag på gymmet. När mobilen är med så ” glöms ” det lätt av och mobilen blir fokus. 

Art Garden Spa står för att släppa på vardagen och bara landa i sig själv vilket blir svårare och svårare när många av oss ständigt är uppkopplade. Vi får tillsammans hjälpas åt att göra Art Garden Spa till en liten oas där du bara kan vara utan påverkan av vad som händer runt om i världen. Ta chansen att lämna omvärlden en stund!

FÖR MER INFORMATION
Art Garden Spa, tel: 031-726 25 51 eller mail: spa@arkenhotel.com

 

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.