Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Ta med dig njutningen hem

UNNA DIG. Förläng din spa-vistelse med sköna saker i vardagen. Art Garden Spa Shop erbjuder dig massor av produkter som förgyller och ger härliga återblickar till din spa-vistelse. Här finner du till exempel hudvårdsprodukter, träningskläder, smycken, böcker, musik och rökelse. Några exempel:

LOTUS LOVE
Lotus Love är en serie produkter speciellt framtagna för vårt välbefinnande och avslappnande miljö. Den inspireras av lotusblomman som symboliserar renhet samt främjar lycka och ett långt liv.

PHYTO 5 – I BALANS MED ELEMENTEN
En hudvårdsserie med anor från Kina som bygger på teorin om De Fem Elementen. I rätt balans ger de fräschör och en känsla av välbefinnande.

PRESENTKORT PÅ NJUTNING
Varför inte överraska med sköna upplevelser till jul, födelsedag eller fest – istället för att köpa ännu en pryl? Det är alltid en uppskattad och annorlunda gåva. Våra presentkort gäller inte endast på Art Garden Spa utan kan även användas på hela hotellet - restaurang, boende och spa-besök. Beloppet bestämmer du själv.

Visste du att vårt systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa har en webshop? Där kan du köpa våra egna produkter online.

 

Lotus Love
Lotus Love
Lotus Love

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.