Art Garden Spa

På Art Garden Spa kan du upptäcka underbara oaser för avkoppling och vila. Vi är ett spa beläget vid Sveriges vackra västkust. Hos oss kan du boka spa och bad när du vill koppla bort vardagen en stund. Du kan njuta av bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor. Både inomhus och utomhus. Vi erbjuder ett stort antal spapaket – alla lika fantastiska på sitt sätt. Det finns allt från prisvärda spa-paket till lyxigare varianter.

Välkommen till Art Garden Spa!

Boka något av våra paketerbjudanden


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 850:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa. Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa i månens sken. Går att boka söndag–torsdag.

Västkustens mesta spa i anslutning till Hisingen och Torslanda

Arken Hotel & Art Garden Spa ligger cirka 12 km från Göteborgs centrum, i riktning mot Torslanda. Följ bara skyltningen mot Oslo och Hisningen. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit. Vi har 500 gratis parkeringsplatser och parkeringar för elbilar.

Massagebehandling på Art Garden Spa

Välj bland våra spabehandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika behandlingar – alla fantastiska på sitt sätt. Till hands finns flera skickliga hudterapeuter, massörer och spaterapeuter som alla har en gedigen utbildning.

Ett spa med fokus på avkoppling

Låt nyckelorden som stillhet och harmoni vara ledstjärnan i din vistelse. Tala med små bokstäver och rör dig långsamt. Vill du ha en extra lugn vistelse – välj att komma en vardag, då är det färre gäster och extra rofyllt. För att koppla bort vardagen och måna om våra gästers integritet är Art Garden Spa ett mobilfritt spa. 15-årsgräns gäller med undantag för skollov.

Tvagning på Art Garden Spa i Göteborg
Varva ner och skölj bort stress med en japansk tvagningsritual

Tvagning

Inled ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning i vårt vackra tvagningsrum. Under tystnad skrubbar du dig ren med våra sköna spa-produkter och sköljer bort såväl tvål som stress och söndrande tankar.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Bad & bastu

På Art Garden Spa kan du välja mellan flera sköna upplevelser – till exempel varma eller kalla källor, bubbelpool och upplevelseduschar. Tillsammans med vår underbara bastuoas och varma utomhuspool ger det dig en hel värld av välgörande vatten och varma ångor att njuta av.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Vila & avkoppling

Hos oss finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Varje rum har fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig för stunden. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum eller finn kraft och balans i det rogivande mörkerrummet.
Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Träna i vårt gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Här finns det mesta för att kunna ge kroppen ett bra träningspass. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–21. Åldersgräns 15 år.
Aktivitetsrum yoga Art Garden Spa

Träningspass

Våra aktivitetspass är inspirerade av de österländska filosofierna. Våga prova och finn ny energi med till exempel yoga och meditation. Aktivitetsrummet har inspirerats av elementet jord, som står för styrka och balans.

Att tänka på inför ditt spabesök

Bra saker att veta inför ditt besök hos oss.


Öppettider på Art Garden Spa

Ordinare öppettider

  • Måndag–fredag kl. 9–21 
  • Lördag–söndag kl. 8–21 

Vill du vara ännu längre på spa? Boka paketet Late night spa › 

Terrassen med varma källan

  • Måndag–torsdag kl. 10–13 och 15–20
  • Fredag kl. 9–12 och 14–22
  • Lördag–söndag kl. 8–22 

Spaavdelningen är bemannad alla dagar kl. 9–21

Öppettider för medlemmar 

  • Måndag–Torsdag kl. 7–21 (gym från kl. 6)
  • Fredag kl. 7–13 (gym från kl. 6)

Åldersgräns

Åldersgräns 15 år gäller på Art Garden Spa.

Med undantag för sommar och utvalda dagar på skollov då vi öppnar upp för hela familjen kl. 9–14. 
Läs om övriga öppettider
Varm källa utomhus på Art Garden Spa

Din guide till en bra spaupplevelse

Vi har tagit fram olika kort uppbyggda kring vår filosofi på Art Garden Spa – De fem elementen. På varje kort finner du instruktioner för hur du tar dig runt på spa enligt denna filosofi.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Tänk på andningen

Att tänka på andningen är något som vi kan göra regelbundet för att må bättre.
Vill du läsa mer?
Blommor vid entré på Arken Hotel & Art Garden Spa

Artiklar om våra favoritämnen

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa och konferens till trädgård, miljö och CSR.
”Som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond”
Art Garden Spa

Kommande evenemang på Art Garden Spa


13–14 mars
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2595:-/person (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
19–21 mars
Annelie Pompe & Cecilia Duberg Arken

Tystnadsretreat med Pompe & Duberg

Pris från 5490:-/person
Välkommen på ett retreat där Annelie Pompe och Cecilia Duberg tar med dig på en av de största äventyren som finns – den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv.
27–28 mars

Keramik & yogaretreat

Från 2595:-/vuxen
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
Vila på Art Garden Spa i Göteborg
Avkoppling i vardagen – året om

Bli medlem på Art Garden Spa

Som medlem har du under vardagar fri tillgång till hela vårt utbud med bad, bastus, avslappningsrum, yogapass och gym. Koppla av och njut av vår rogivande miljö både inom- och utomhus.

Hur vill du koppla av – Wellness, spa eller bad?

Art Garden Spa i Göteborg är platsen för dig som verkligen vill koppla av. Det är som en alldeles egen värld mitt i Sveriges vackra västkust. Njut av bad, massage, wellness, spa och lummiga oaser. I de varma källorna på Art Garden Spa får du en vacker utsikt över skärgården i Göteborg. Sjunk ner under ytan och omsluts av det varma vattnet. Du kan sedan röra dig vidare till den varma utomhuspoolen där du möts av frisk luft och rogivande omgivningar. På vår anläggning hittar du avkopplingsrum som fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig själv. Spa i södra Sverige när det är som allra bäst.

Lotus Hotel Shop

Beställ hem spaprodukter

Längtar du efter att besöka oss och vill beställa hem lite härlig spakänsla tills vi ses nästa gång? Besök vår webshop där vi har samlat det mesta och det bästa från Arken Hotel & Art Garden Spa samt våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers.

FLER BILDER FRÅN ART GARDEN SPA