Boka rum & frukost

Ett spa nära både
hav och stad
Familjespa i sommar –
Skön avkoppling för stora och små
Upplevelser för
alla sinnen
En utsikt som förför
med havet som fond
Där det är
lätt att trivas
Erbjudande

Fira midsommar med oss i år! Midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen, övernattning och skön avkoppling på spa. Ankomst 21/6 2019.

Pris från
1490:-/person
Erbjudande

Ett härligt sommarpaket med en övernattning, middag samt avkoppling på Art Garden Spa på ankomstdagen. Ankomst 22/6-10/8.

Pris från
1190:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online

Boka rum & frukost

Konferens

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.
Läs mer ›

Galleri Arken

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.
Läs mer ›

Hotell och Spa på västkusten i Göteborg

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten. Hotellet ligger nära Göteborg på den svenska västkusten.

Besök också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

1

Nyheter

03 maj
Den 27 april–22 maj 2019 ställer Pia Erlandsson & Kjell Hemmingsson ut sina målningar hos oss på Galleri Arken.    Läs mer ›
20 mar
Den 23 mars–24 april 2019 ställer Gisella Koutsiou och Cornelia Jadbro, ut sina målningar hos oss på Galleri Arken.    Läs mer ›
Svenska
Visa boka online: 

Facebook

Blogg - Arken Hotel

Är du en av alla löpare som ska springa varvet?

Nyhetsbrev

Få erbjudanden & tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev