Lunch på Arken Hotel

Vill du äta en bra lunch i Göteborg är du välkommen till oss på Arken Hotel & Art Garden Spa. Vi erbjuder en varierad lunchmeny med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.

Sommarlunch

Serveras alla dagar kl. 12–15. 

Sallad, bröd samt dagens varmrätt eller vegetariska. Bordsvatten, kaffe och chokladtryffel ingår. Varmt välkommen!

Pris 135:-

Take Away

I vår restaurang sitter du på lagom avstånd från dina bordsgrannar, trevligt men inte närgånget. Vill du hellre äta hemma eller utomhus? Vi erbjuder lunch med Take Away inkl. sallad, smör & bröd.

Pris Take Away – 110:-

Läs mer
Utsikt över havet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Med Göteborgs skärgård som utsikt under lunchen

Arken erbjuder en varierad meny året runt. Vi har som mål att erbjuda dig som gäst en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Sätt dig på terassen och avnjut din lunch med skärgården i bakgrunden – eller sitt inomhus i våra fina restaurang.

I RESTAURANGEN ERBJUDER VI ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Lobbymeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår lobbymeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Polkabeta på menyn i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Middag à la carte

På vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Vi är även måna om att hämta inspiration från det svenska köket, och fina råvaror från vår närmiljö.