Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

De godaste recepten börjar i trädgården

Precis som i gamla tider är trädgårdens örter och matnyttiga växter ett viktigt inslag i vårt kök. För att kunna ge dig genuina smakupplevelser använder vi bara naturliga råvaror, från väl utvalda producenter i regionen. Målet är att alltid använda det bästa som årstiden har att erbjuda. Vi längtar helt enkelt tillbaka till tider då maten smakade som den skulle och då den egna örtagården stod för den bästa aromen. Lika viktigt är det förstås med miljödimensionen. På menyn strävar vi alltid efter att servera grönlistad fisk, kravmärkt kött och närodlade grönsaker.

Konferenslunch
Konferenslunch
Konferenslunch
Middag på verandan
Middag på verandan
Middag på verandan

Menyn - en välkomponerad smaksensation

Välj från en varierad meny året runt. Dagen startar med en riklig frukostbuffé och efter årstid kan du även njuta av en fräsch vårmeny, somrig grillbuffé, mustig höstmeny och klassiska julbord. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. 

Boka bord på 031-726 25 36 eller restaurangen@arkenhotel.com, välkommen!

Matvision på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vi har formulerat en speciell matvision som innebär att vi ska fokusera på kvalitet, färska råvaror, närproducerat, ekologiskt, säsongsanpassat och klimatsmart. Viktigt för oss är också att du som gäst hos oss ska kunna följa en röd tråd genom Arken Hotel där Art Garden Spa är närvarande i hela huset. I restaurangen är menyn skapad med extra stor kärlek till det vi äter och hur det påverkar vårt välbefinnande och miljön runt omkring oss.

Ring upp mig

Erbjudande

Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med vår stora lunchbuffé. Sen har du hela helgen framför dig!

Pris
695:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online