Lokalvårdare till spa

Vi behöver stärka vårt härliga housekeeping-team med ytterligare en kollega. Vi söker en person som kommer att ha som främsta arbetsuppgift att städa på Art Garden Spa under nattetid.

Vi söker personal till vår städavdelning

Som lokalvårdare på Art Garden Spa arbetar du under natten då spa-avdelningen är stängd. Du är en väldig viktig del i vårt arbete för att hålla vårt spa i toppskick, inte bara när det gäller den självklara biten som städkvalitén utan även rapportering av avvikelser. Vi ser också gärna att du är delaktig i att lära upp ny personal och praktikanter.

Det är även viktigt att du är med och bidrar till ett gott klimat i arbetsgruppen och vår egna kvalitetsstämpel "Proud With Passion”.

Krav på sökande: 

Som person bör du vara noggrann, ansvarskännande, driven och ha öga för det "lilla extra" så att vår städkvalité alltid är på topp. Du trivs med att jobba självständigt men är också en god lagspelare i ett team. Du ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet utav lokalvård/städning sedan tidigare. Detta är dock inget som är helt avgörande för tillsättande av tjänsten. 

Tjänstgöringsgrad/varaktighet:

Tjänsten omfattar 60% nattarbete, med möjlighet till extra arbete förlagt på dagtid såväl som kvällstid. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Årsarbetstid tillämpas.

Lön:

Månadslön enligt kollektivavtal.

Tillträde:

Enligt överenskommelse, dock senast 1/12 2020.

Övrigt:

Företaget är anslutet till Visita och därigenom kollektivavtal med HRF.

Välkommen med din ansökan och eventuella frågor till Alexander:


Alexander Wallin House manager Arken Hotel & Art Garden Spa

Housekeeping Manager

Alexander Wallin

alexander.wallin@arkenhotel.com 031 726 25 28