Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

28/10-17 Kulturlabbet/Sensus

Utställning 28/10–29/11 2017

28/10–29/11 välkomnar vi KULTURLABBET, en daglig verksamhet för scen-, bild och ordkonstnärer med intellektuella funktionsnedsättningar. Huvudman är Sensus. Vernissage 28 oktober kl. 12.00

Kulturlabbets konstnärliga uttrycksformer är, teater/drama, konst, dans/rörelse, poesi, musik, foto/film. Verksamheten leds av professionella konstutövare. Utställningen består av verk från Igor Lichtva, Wendy Arnevill, Sarah Edberg, Linnea Krantz Vesterberg, Lennart Myrberg och Jesper Trommels Lindh.

JAG VILL VARA TYST OM DIG

Dikter om kärlek av Linnea Krantz Vesterberg, foton Lennart Myrberg och Jesper Trommels Lindh.

Trevande dikter om tystlåten, osäker, olycklig och lycklig kärlek blandas med finstämda och känslofyllda fotografier. 

På ett stillsamt sätt tas betraktaren med genom de många kval det innebär att våga lita på en annan människa och ge sig hän.

MIN FAMILJ - WENDY ARNEVILL

Wendy Arnevill visar fotografier ur sitt privata familjealbum, expressivt kommenterade med tusch. Genom färgläggningen ändras fotografierna visuellt och något läggs till innehållet. Familjefoton väcker till liv något i det förgångna, nutid och dåtid möts och blir det nya.

IGOR LICHTVA

"Igor skapar sina bilder genom att på ett egensinnigt sätt, sätta ihop former som han finner intressanta, Igor jobbar intensivt med pennan och uppnår på så sätt ett eget uttryck av glans och täthet i sina bilder."  

SARAH EDBERG

De röda stygnen ger liv.