Du är här

2016
27 januari 2016

Under ditt spabesök

På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen - Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten.  
Varje element finns i årstidernas växlingar - i naturen och i våra kroppar - var och en med unika karaktärsdrag.

Vi har inrett vår spaavdelning efter årstider och du finner vår, sommar, höst och vinter i våra miljöer.
"Sommar" ser du här ovan - Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas på. 

Under lördagar och söndagar öppnar vi upp till området kring Sjögången. Ta passagen genom vårt orangeri så hittar du rätt.

Uppe i Sjögången finns det härliga umgängesytor och frukt för alla gäster.

Du kan även beställa en god smoothie och smaskiga rawfoodbollar för lite extra energi. Det ryktas att personalen även serverar tryfflar för den sockersugna ... ;)

En bra idé är att ta med godsakerna till Orangeriet och mysa där inne bland alla pelargoner innan Du som gäst återgår till bastu eller bad.

Eller det kanske är dags för en skön stund med en bok? Har du inte med dig en egen favorit så har vi blädderex att låna.

Under ditt spabesök får du inte heller missa en stund i dessa kar fyllda med varma stenar. Lägg en filt över dig och slut ögonen. Magiskt skönt och avkopplande.

Nu när vi redan har din uppmärksamhet här på bloggen så vill vi gärna tipsa om vårt populära champagnepaket den 13e februari.
Att pausa spaupplevelsen för ett prova champagne, ostron och kaviar i badrocken låter ju nästan för bra för att vara sant, eller hur?

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-01-27 14:10 | Kommentarer: Inga
Etiketter: Arken tipsar, Orangeri
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar