Du är här

2016
14 november 2016

Träning i stillhet i kombination med ökad puls

Att träna regelbundet är bra för både kropp och själ. Att ha en varierad träning är också viktigt och något vi på Art Garden Spa värdesätter. Därför kan du träna både mindfulnessklasser och upptempopass hos oss!  

Vårt hjärta ligger i det lugna och stilla, så självklart är det de lugna klasserna i fokus hos oss. I denna kategori finns pass som meditation, breathing, mindfulness och yoga. På de här passen fokuserar vi på olika meditationstekniker även kombinerat med andningsteknik, man koncentrerar sig på nuet, passen är avslappnande samt att man utför relativt enkla och mjuka övningar.

Men att träna kondition och styrka är också viktigt, det är bra för kroppen med pass där man får upp pulsen och blir lite varm. Därför erbjuder vi kombinationen av avslappning och fysisk aktivitet för de som önskar. 

I vårt välutrustad gym kan du ge kroppen en ordentlig genomgång. Här finns olika maskiner, löpband, motionscykel och andra möjligheter till träning. Ett tips är att kombinera träningen i gym med ett av våra pass eller varför inte använda använda aktivitetsrummet för en stunds vila och stretching!  

Ett lämpligt pass om du vill höja pulsen och bli lite varm är Power. Här tränar du med hjälp av gummiband och hantlar och fokus är på funktionell styrka, corestabilitet och balans. Ett annat lämpligt pass är ett så kallat pulspass. 30 pulshöjande minuter där man tränar både kondition och styrka. Att träna ett pulspass är ett bra komplement till ett träningspass i stillhet. Pulspassen ligger alltid i anknytning till våra lugna klasser, så kan man få båda delarna.  

Fysisk aktivitet och avkoppling går hand i hand. Kombinationen är det bästa - att slappna av, hitta balans och få ny kraft med träning, då mår kroppen som bäst! Hos oss har du möjlighet att variera din träning och då blir träningen även mycket roligare!

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2016-11-14 10:19 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar