Du är här

2016
7 juli 2016

Sommarlov på Arken Hotel & Art Garden Spa

Besök oss med familjen i sommar! Det är roligt och spännande att bjuda in barn till spavärlden så passa på nu när det är sommarlovstider. Under veckorna 26 till 32 har vi öppet för barn kl 09.00-14.00. Det går bra att bara komma en förmiddag men extra härligt är det ju såklart att boka in ett dygn med familjen och ta del av sköna hotellsängar, god mat och lekrum också.

Denna sommar serveras grillbuffé på terrassen. Barnen har sin egen buffé med godsaker anpassade för de små gästerna.

En glass efter maten är alltid gott! Godast att äta den på solvarma klippor tillsammans med syskon eller vänner såklart.

Efter mat och lek i trädgård och på klippor så finns det ett välfyllt lekrum att ta del av. 

Här kan barnen hålla sig sysselsatta en evighet och föräldrarna kan njuta av solnedgången på terrassen så länge. Eller så kanske man vill testa ett spel tillsammans...?

Skönt att varva ner efter lek med en mysig biostund i vår biosalong på andra våning innan det är dags att krypa ner i sängen och somna gott.

Dagen efter vankas det härlig frukost och en skön stund på spa. 

Utbudet för barn på spa är helt unikt med många aktivitetspass och behandlingar. Flera timmar fördrivs lätt i den fridfulla miljön och man nyttjar det anläggningen erbjuder i form av bad, bastu, tvagning och avkoppling hur mycket man vill. Barnen älskar det.

Välkomna!

Ta del av våra sommarpaket här>>

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-07-07 09:35 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar