Du är här

2016
23 september 2016

Recept på en riktigt bra start i din vardag

Finns det något som vi är extra stolta över här på hotellet så är det vår fantastiska frukost. Det finns mycket att välja bland så de flesta hittar sina favoriter. Vi har dukat upp buffén i olika sektioner så det blir lätt för Dig som gäst att ta för dig samt att det ser väldigt trevligt ut när inte allt trängs på samma yta.

Vår egen mûsli är supergod så vi bad frukostvärdinnan att dela med sig av receptet. Håll tillgodo:

Arkens hemmagjorda mûsli

  • 5 dl havregryn
  • 2 dl solrosfrön
  • 2 dl pumpakärnor
  • 1 dl kokoschips
  • 1 dl linfrön

Blanda ihop med 4 dl äpplemos eller 2 dl apelsinjuicekoncentrat och rosta i ugnen på 175 grader i ca 15 min. Rör runt en gång.

Blanda slutligen ihop med 100-150g torkade bär. Lätt som en plätt, både nyttigt och gott!

Morgonstund har guld i mun. Det är härligt att starta dagen med en mysig frukost i lugn och ro innan du drar på sig morgonrocken och stiger in på Art Garden Spa för en fin förmiddag.

Passa på att bläddra lite i våra böcker under frukoststunden och inspireras av ännu mer frukost. Givetvis finner du även pannkakor på vår buffé..

Visste du förresten att vi har ett paket som heter Frukost Lyx? Där kan man lyxa till sin vardag med ett besök på Art Garden Spa mitt i veckan. Du börjar dagen med frukostbuffé för att sedan njuta några timmar av spaanläggningen.

Efter frukost vankas en skön stund på spa.
Under hösten finns det inget mysigare än att ligga utomhus i varma källor, sedan gå upp och krypa in i en varm morgonrock för att sedan sätta sig framför brasan med en kopp te.
Klockrent recept på en bra start på dagen. Vardagslyx deluxe!

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2016-09-23 14:32 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar