Du är här

2016
12 juli 2017

Proud with Passion - Daniela fick en utmärkelse!

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på hotellet och för att inspirera till riktigt god service har vi satt en egen kravmärkning på vår service. Proud with Passion är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Det påminner oss varje dag att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Dagligen nominerar vi kollegor som ger extra fin service till en gäst. Detta skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet. Det gör att vi tycker det är roligt att jobba här och det märks verkligen.

Under juni månad fick Daniela en nomniering och ett pris för sin överraskning till en av våra konferensgrupper. Hon bakade en dessert som var tänkt till vår lunchbuffé men ville så gärna låta några provsmaka. Hon gick till konferensgruppen och lät dem smaka och det blev succé. De blev så glada så de senare skrev en fin recension på vår Facebooksida; Ett jättetrevligt bemötande och en överraskning som jag aldrig kommer att glömma, vi pedagoger blev bjudna på en efterrätt av världens bästa masterchef.

(Tyvärr är det inte desserten som syns på bilderna)

På vår lunchbuffé har vi ett dessertbord och det är Daniela som bakar ... visst ser det hur gott ut som helst? 

Proud with Passion handlar inte enbart om vårt arbete på hotellet utan även om att utvecklas och ta lärdom av andra. Vi har genomfört några studieresor under åren som har gått och nu senast bar det iväg till Mallorca eller Stockholm.

Resorna skapar en otroligt god sammanhållning och är ett bra tillfälle att studera service och tänka efter vad vi kan förbättra på vår hemmaplan. Vi konfererar, reflekterar och samlar så mycket inspiration vi kan, samtidigt som vi har roligt tillsammans.

I denna satsning har vi som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får Dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter du har lämnat oss. 

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2017-07-12 08:19 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar