Du är här

2016
27 april 2016

Konferens på Arken - Generösa ytor och god fika

Att konferera på Arken Hotel & Art Garden Spa passar alla sorters grupper, stora som små. Hotellet är välkänt för sina ytor. Vi erbjuder 28 olika konferenslokaler, som passar alltifrån det lilla personliga mötet till en fullfjädrad mässa. 

Låt oss berätta lite om de generösa umgängesytorna på hotellet. Vi har härliga ytor och ett stort utbud av soffgrupper för gäster att slå sig ner i.

Vad sägs om att pausa i flödande sol med utsikt över klippor, härlig vår, Kattegatt och dess båttrafik?

Skönt att ta sig ut och sträcka på benen under dagen också. Stråken runt anläggningen passar perfekt för en mindre promenad på några minuter.

Här är "Sjögången" där gäster kan plocka till sig en frukt, dryck eller lite snacks medan man pratar ihop sig inför nästa sittning inne i konferensrummet.

Det kan vara jobbigt för ryggen med en dag i stillasittande läge. Därför har vi i vissa rum placerat pilatesbollar att sitta på. Bra för rygg och hållning och väldigt uppskattat bland de gäster som använder dem.

Här är ett av de konferensrum med absolut vackrast läge. Spegelblankt hav i vårsol är kanske distraherande då en viktig presentation visas i andra sidan av lokalen i och för sig. Men ingen fara, självklart kan man stänga ute solen också...

Här är en överblick av anläggningens utemiljöer på framsidan. Nere i rundeln vid "Arkens Trädgårdar" har vi ofta konferensaktiviteter då vädret tillåter.

En aktivitet som dock alltid är tillgänglig och står framme är biljardbord och Fussball. Roligt och avkopplande i pauserna, och även trevligt att göra vid efter middagen för övernattande konferensgäster.

Fikan då?! Den är viktig. Hos oss serverar vi något för alla. Här ser du dryck med citron, äpple och spenat för extra mycket energi.

Du finner också energibar med nötter, fikon och frön med mörk choklad på denna buffé...

...och egen marmelad med keso att lägga på surdegsknäckebröd.

Men du - det finns alltid en mängd olika sorters sötsaker att välja på också.

Allt som oftast är det vår solstråle Lisbeth som serverar fika till våra gäster.

Vi har ständigt ett rikt utbud på vår fikabuffé och det uppskattas verkligen av alla gäster.

Detta är vår säljare Håkan Blomdahl. En högt uppskattad kollega som vet mycket om allt och alltid har den rätta glimten i ögat. Vi frågade om han har något tips till dig som konferensbokare.

"Många möten har grupparbeten och gruppsamtal som en viktig del av programmet. På Arken finns gott om soffgrupper för detta ändamål och ifall det inte är för hemliga ämnen som avhandlas behöver man inte boka grupprum. Här kan man spara en och annan krona. Kaffestationer finns på flera ställen i hotellet och erbjuder fritt kaffe och te. 

Vill också passa på att berätta att under hösten lanserar vi en nyhet. Mindworkout.
Mentala träningspass på 25 eller 40 minuter med olika inriktningar. Här kan mötet få ett inspirerande avbrott där mentala träningstips delas ut under sakkunnig ledning och till ett mycket rimligt pris. Mer info hittar du inom kort på vår hemsida."

Tack Håkan! Inspirerad till att komma och konferera och ta del av allt detta? - Skicka din konferensförfrågan redan idag.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-04-27 14:11 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar