Du är här

2016
5 april 2016

Kärlek i frukostbuffén på hotellet


Det sägs att frukosten är det viktigaste målet på hela dagen och vi är beredda att hålla med. Vi satsar stort på vår frukostbuffé och lägger ner mycket kärlek och tanke i vad vi ställer fram till våra gäster varje dag. Ekologiskt och närproducerat står oss extra nära hjärtat och vi har dessutom stort utbud för dig som inte äter laktos eller gluten.

Möt Helena. Hon jobbar i köket på hotellet och varje morgon knäcker hon 250 ägg till våra gästers äggröra.

Ja, du läste rätt. 250st ägg!

I vår äggröra har vi ägg, grädde, salt och vitpeppar.

Många ägg blir det. En del tycker att det är svårt att få ihop den perfekta äggröran så vi har samlat ihop lite tips som vi vill dela med oss av:

- Brukar din äggröra bli torr och/eller klumpig? Då kan du ha i ett par extra äggulor. Förutom att det ger smaken en extra skjuts blir det svårare att översteka äggen så att de blir torra.

- Vispa inte äggblandningen för hårt innan du häller ner den i stekpannan. Använd hellre gaffel än en visp för att undvika övervispning. En för hårt vispad äggröra blir lätt torr.

-Börja med en medelhög värme på spisen och sänk den till låg så fort äggen har börjat göra märken efter sig i pannan. Låt det ta lite tid för att få äggröran så krämig som möjligt.

Lycka till med äggröran där hemma nu! 
Och glöm inte att du är varmt välkommen till vårt frukostbord för att avnjuta Helenas goda äggröra.

Vi rekommenderar paketet Frukostlyx där du startar dagen med en god frukost och sedan har en skön förmiddag på Art Garden Spa.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-04-05 12:04 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar