Du är här

2016
9 mars 2016

José och Maria

Vi mötte upp Maria och José i sjögången på hotellet. Vår allra ljusaste plats på hela hotellet med gott om ytor för konferensdeltagare att ha kortare pauser eller gruppsamarbeten. 

Här är också bra ytor för spägäster under helgerna och då serverar vi smoothies och energigivande snacks under eftermiddagen.

Blicken når långt genom de stora fönstrena och ända till Vinga Fyr. Här ser du även några gäster som tar en liten promenad runt hotellet längs klipporna efter lunchen.

José Martins är en viktig nyckelperson i vårt team. Han är reception- och bokningschef samt en av personerna i QA Gruppen. (kvalitetsgruppen)
José har lång erfarenhet av branchen har jobbat på hotell i många år och då framförallt i Kap Verde.
Han berättade att det framförallt är miljön, arbetskollegorna och vårt koncepttänk som gör att han trivs så bra på sitt jobb.

I sjögången är konsten och naturen alltid närvarande och skapar en fin harmoni för både gäster och personal.

Maria Botéus är vår nya hotelldirektör sedan hösten 2015. En frisk och varm själ på 37 år, uppväxt i trakterna kring Göteborg. Hon har alltid haft ett genuint intresse av hotellbranschen och hjälpt sin far att driva ett pensionat på Algarve kusten, Portugal, i unga år. Vi är verkligen glada över att ha denna starka och kloka kvinna på hotellets "viktigaste" tjänst.
Fast visst är det så att alla tjänster är viktigast och att det är många vackra unika pusselbitar som gör helheten på ett hotell. 

En av de bästa fysiska tillgångarna hotellet har är de öppna ytorna. Det kan vara flera hundra gäster på hotellet samtidigt men det känns alltid luftig, ljust och harmoniskt.

Ett äpple om dagen gör magen glad...

Tummen upp för dessa två solstrålar som förhöjer och sätter guldglans på dagarna för både gäster och kollegor.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-09 14:44 | Kommentarer: Inga
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar