Du är här

2016
7 november 2016

Höstlov med barn på spa!

Barnen förgyllde hotellet förra veckan då de sakta och lugnt, en efter en, gick igenom korridorerna för att besöka Art Garden Spa. Det var en av våra populära lovveckor, nämligen höstlovsveckan.

Många familjer besökte oss, några övernattade på hotellet och kunde njuta av allt under ett rofyllt dygn. Andra kom för att leka en stund i lekrummet och för att ha det skönt på spa. Vi har flera lovpaket som redan nu går att boka till jullovet!

Vi tar även en titt på andra saker som hände under höstlovsveckan!

Vi älskar att få fina hälsningar i våra gästböcker och att Elsa tyckte att det var askul att besöka oss gör oss superglada!
 

Många familjer har njutit av spa tillsammans. Att få tid med någon som man håller kär är så värdefullt när vardagen är hektisk.

Det finns mycket saker för barnen att göra när dom besöker oss på lovdagar. Det finns lek- och spelrum med roliga saker och framåt kvällen bjuder vi på bio! Hur roligt låter inte det?! En guldkant på spabesöket med familjen är att vi har spännande juniormeditation och junioryoga också. Vi har även sköna behandlingar speciellt anpassade för barnen.

Till hösten hör också en ordentlig städning. Under veckan har det rensats i trädgården bland träd, buskar och löv. Våra fantastiska vaktmästare Erwin, Staffan, Absee och Wille ser till att vår utemiljö hålls inbjudande och fin.

Sedan blev det en riktig höstbrasa!  

Passa på att röja lite i trädgården när det är sköna höstdagar men var försiktig med elden.
Här vaktar Wille elden med brandslangen i högsta hugg!

Vi har en pågående konstutställning med konst av Kent Larsson och Nina Johansson. Utställningen pågår fram till den 23 november, så har du missat den finns det fortfarande möjlighet att se de fina konstverken.

Det var lite om vad som har hänt hos oss under höstlovet. Vill du se mer av vad som händer hos oss och bakom kulisserna? Följ oss på instagram @arkenhotel eller på Facebook.

Psst…!
Nästa gång barnen har möjlighet att besöka Art Garden Spa är på jullovet och julen är bara runt hörnet. Lovdagarna blir snabbt fullbokade så missa inte chansen att ta med hela familjen på spa!

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2016-11-07 14:52 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar