Du är här

2016
10 februari 2016

Glädje och gemenskap på jobbet ger service i världklass

Just nu utanför vår fasad. Vackert som tusan!
Men nu längtar vi dock efter lite gröna blad och krispigt vårljus. Inte sant?

Inne i vår entré är dock en prunkande och väldoftande vår på plats. Överallt finner man små stilleben med färsk blomster och planterade vårlökar. Vi är "all about garden" på Arken Hotel & Art Garden Spa. 

Konst, trädgård, kärlek, gemenskap och glädje genomsyrar hela anläggningen och det speglar sig naturligtvis i den service vi ger till våra gäster. Vi mår bra på jobbet och vi vill få våra gäster att känna sig på topp även de.

Vi mötte två av våra mest uppskattade kollegor på hotellet medan de var på väg att duka fram fika till dagens konferensgäster.
Lisbeth är ett sprudlande litet väsen med bred göteborgsdialekt. Hon är bosatt här i skärgården på en fin liten ö som heter Donsö och tar båten till jobbet varje dag. Hon utstrålar en sällsynt värme som generöst bjuds  till både kollegor och gäster.

Vid sin sida har hon Sovea. En kille som tidigare jobbade på lokalvård hos oss men nu det senaste bytt tjänst för att ta hand om fikasugna gäster. Hans skratt är smittsamt och får Dig alldeles varm i magen, dessutom är han alltid först fram till en vilsen gäst för att visa den rätta vägen.

Sovea och Lisbeth berättar att de alltid serverar något friskt och nyttigt på fikabuffén. Så som surdegsknäcke med keso eller fruktstavar med en god dip och smoothie till. Men den sötsugna blir aldrig besviken för burkar med kakor, nyponsoppa med biskvier, små donuts och kanelbullar dukas fram det också.

Har du hört talas om vårt eget koncept Proud with Passion?
Vår egen kvalitetsstämpel på att vi alltid levererar bästa möjliga service. I denna satsning har vi som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får Dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter du har lämnat oss. 

Här kan du läsa mer om Proud with Passion.

Vi avslutar detta blogginlägg med att bjuda på ett foto på de härliga semlorna köket bakade till både personal och gäster under Fettisdagen denna vecka. 
Hoppas även Du njöt av en riktigt god semla denna dagen.

Allt Gott/ hälsningar Arken Hotel & Art Garden Spa

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-10 10:21 | Kommentarer: Inga
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar