Du är här

2016
16 juni 2016

Fira Midsommar med oss

I år firar vi en härlig Midsommarafton tillsammans här på hotellet. Det är gott att släppa all måsten och komma iväg och koppla av istället för att behöva stå för planerandet av hela firandet. Åk iväg, checka in och slappna av.

Snart börjar vi göra midsommarfint på hotellet. Blommor plockas, midsommarstången kläs, kransar binds och flera olika sortens sill läggs in. Här ser du Linda och Sovea i sann midsommaranda!

Vi kommer servera en midsommarinspirerad grillbuffé och kall- och varmrökt lax, kräftsill, matjesill, senapssill och västerbottenostpaj står bland annat på menyn. På grillen ligger flankstek, kycklingbröst och helgrillad laxsida med mera. Så gott!

 

Middagen avslutas givetsvis med jordgubbstårta och jordgubbar med vaniljglass. Mums! Och jordgubbarna smakar naturligvis som bäst då man äter dem på solvarma klippor, inte sant?

Nu hälsar vi dig varmt välkommen till vårt midsommarfirande! Och du, missa inte dansen runt stången under eftermiddagen...vi har tränat midsommarsånger hela juni.

Det finns fortfarande några midsommarpaket kvar att boka>>

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-06-16 11:56 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar