Du är här

2016
4 januari 2017

Daniel tipsar om fruktshot i ljusterapirummet!

Rolig humor, alltid glimten i ögat och en härlig energi som smittar av sig till både kollegor och gäster. Detta är vår konferenschef Daniel som du kan möta när du är på konferens hos oss. Daniel har arbetat hos oss i flera år och vi frågade honom vad han har för tips till dig som ska hit på konferens!

Daniel kommer ursprungligen från Portugal och han spenderar mer än gärna sin semester där. Han är en fotbollskille och en riktig tävlingsmänniska. Han har spelat fotboll men är numera ledare och han älskar lagsporten. Att ingå i ett lag har gjort Daniel till en väldigt flexibel kille, som fixar allt för att din konferens ska bli så bra det bara går!

Daniels fotbollsintresse går hand i hand med att han tycker det är viktigt med god hälsa. Han tycker det är viktigt att man rör på sig även om man är på konferens, det ger energi och man får ut mer av mötet. 

Människor som mår bra har bättre möten, därför har vi något vi kallar för Active Health Concept. Det innebär effektivare konferenser genom att via en mix av rörelse, återhämtning och hälsosam mat skapa bästa möjliga förutsättning för ett givande möte. Ni får hjälp med pausövningar, tillgång till Art Garden Spa och ni får ha era möten i en lokal som är utformad för kreativa och givande möten. Vem vet, du kanske väljer en spinningcykel istället för en stol?

ljusterapi fruktshot

Till Active Health Concept hör även Daniels tips, nämligen att ta en fruktshot i vårt ljusterapirum. Det kan man få som en kickstart i på dagen, både som separat aktivitet eller som en del av Active Health Concept. 

Tack för att vi fick en pratstund med dig Daniel! 

Vill du boka en konferens hos oss?
Skicka en konferensförfrågan direkt till Daniel! 

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2017-01-04 13:35 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar