Du är här

2016
16 oktober 2016

3 anledningar att träna tillsammans

Att träna tillsammans med en vän är en bra idé om du vill komma igång med regelbunden träning. De flesta tycker om att träna tillsammans med andra och att göra sina träningspass till en social aktivitet. Här får du tre anledningar till varför du borde hitta en inspirerande och kul träningskompis!

1. Du planerar din träning i förväg
Det underlättar att ha en bokad tid för sin träning. Ska man träna när "man får tid över" så är risken stor att det inte blir av. Bestäm därför gärna en stående dag och tid då du tränar tillsammans med en vän. Då är chansen betydligt större att träningen blir av och risken är mindre att du hoppar av. 

2. Det blir roligare att träna
Det är viktigt att ha roligt när du tränar, annars är risken stor att du inte kommer vilja göra det igen. Välj därför en kompis som du gillar att umgås med, som sprider härlig energi och som kan få dig att komma till träningen även de dagar då det kan kännas lite motigt.  

3. Du tränar hårdare
Forskare har konstaterat att man tenderar att anstränga sig lite extra om man tränar tillsammans med någon som man upplever som lite bättre än sig själv än om man hade tränat ensam. Man tar ut sig mer och tränar mer effektivt när man motionerar ihop med andra. Det gör att du får ut mer av varje träningspass.

Känns träningspasset jobbigt så är det skönt att ha en vän vid sin sida som kan peppa och göra att du kämpar lite extra. Det kan göra under för motivationen som annars lätt sviker. 

Vi har ett brett utbud av träningspass som ökar ditt välmående. Aktivitetspassen är för våra medlemmar och spagäster. 

Läs mer om hur du blir medlem hos oss på på Art Garden Spa

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2016-10-16 11:13 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar