Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Behandlingar för barn

Under sommarlov, höstlov och påsklov välkomnar vi barn på Art Garden Spa. Barn tycker det är skönt och spännande med en behandling så passa på att boka in en härlig behandling inför er vistelse. Flertalet behandlingar som vi skapat för barn kan vi genomföra som Duo-behandling vilket gör att du kan dela upplevelsen med ditt barn. Detta gäller under alla lov förutom sommarlovet. Det finns behandlingar för alla åldrar.

Barnen väljer själv masken efter smak och färg
En behandling för de små - från 5 år. Behandlingen innehåller rengöring och ansiktsmask som masseras in i ansiktet. Går ej att få som duobehandling.
15 min.
220:-/person
Minifötter . vi tar hand om dem
En behandling för de små - från 5 år. Behandlingen innehåller ett fotbad med aromaoljor samt en insmörjning av fötterna. Går ej att få som duobehandling.
15 min.
220:-/person
Slappna av på Art Garden Spa
En behandling för de små - från 5 år. Behandlingen innehåller en hand och underarmsmassage med risgroddsolja. Avslutas med en insmörjning. Går ej att få som duobehandling.
15 min.
220:-/person
Lyxigt för barnen
En behandling för de lite större spagästerna, 11-14 år. Behandlingen innehåller lättare ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.
25 min.
375:-/person
Skön fotmassage
Fotbehandling med aromaoljor, scrub samt en insmörjning och massage av fötterna. 11-14 år. Går ej att få som duobehandling.
25 min.
375:-/person
Härlig rygg- och nackmassage
En behandling för de lite större spagästerna, 11-14 år. Behandlingen innehåller en rygg- och nackmassage för maximal avslappning.
25 min.
375:-/person