Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Guldkant med en skön behandling

EN BEHANDLING som gör gott och skänker nya sensationer kan ge din spa-vistelse den berömda pricken över i. På Art Garden Spa är vårt mål att våra behandlingar alltid ska överträffa dina förväntningar. Till hands finns flera skickliga hudterapeuter, massörer och spaterapeuter som alla har en gedigen utbildning. Och för att hålla högsta klass genomgår de också en åtta veckor lång internutbildning. Där alternerar vi teori, praktik och uppföljning för att kunna skapa en behandlingsmeny som bara innehåller det bästa av det bästa. Vi använder bara produkter från Phytobiodermi som bygger på naturliga och organiska ingredienser. Flertalet av produkterna är ecocertifierade.

Våra behandlingar är mycket efterfrågade och du bör därför boka dina behandlingar i god tid före din vistelse. Uppge, redan vid bokningstillfället, om du är gravid eller har någon allergi så att vi har möjlighet att hitta den behandling som är bäst lämpad för just dig. Tänk på att komma osminkad till din ansiktsbehandling.

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov!

Observera att våra behandlingar enbart går att boka i samband med Spa-vistelse.

Visa boka online: